Tallers

La Lectura Vertical és un “mètode de lectura que ens ensenya a escriure.”

EN ELS NOSTRES TALLERS LITERARIS

 • Descobriràs com està “teixit” un text literari.
 • Entendràs l’art de l’escriptura.
 • Multiplicaràs el plaer de les teves lectures.

Segueix amb nosaltres els passos de l’escriptor en el seu procés creatiu.
Endinsa’t en l’aventura de la creació.

No et perdis l’oportunitat d’adquirir una tècnica que et donarà
la clau de la creació literària.

Si vols participar en els nostres tallers
o vols organitzar-ne un, truca’m!
Zeneida Sardà + 34 699 455 946
o bé escriu-me a
zeneida.sarda@gmail.com
LA-PELL-NEGRA1-187x300
2076_FRANCESC-MACIA-EN-LA-INTIMITAT2
         Els nostres compromisos

Casa EmanuelAmic

8 thoughts on “Tallers

 1. Ha estat un plaer participar en el taller d’escriptura i creació literària d’enguany.
  La descoberta de nous autors i estils diferents de narrativa m’empenyen a continuar llegint, i gaudir encara més dels llibres, i de les paraules com a motor de creació.
  Moltes gràcies!!

  Assumpció

 2. Ha estat un curs molt inspirador que m’ha donat moltes eines per treballar amb l’alumnat. A banda d’això, també m’ha proporcionat una manera nova d’enfrontar-me a la lectura que estic experimentant a la meva pell. Gràcies, Zeneida!

 3. Una persona que em feia llegir en veu alta em va fer entendre que sempre estem aprenent a llegir. El mètode de la lectura vertical és un pas més i el que té de bo és la importància de les paraules, aprendre a veure-les, sospesar-les…

 4. He gaudit molt en cada una de les classes que la Zeneida ha donat, ens ha fet veure tantes coses dels autors a través dels escrits que hem treballat! Ens ha conduit fent-nos veure molts matisos en l’expressió escrita, en textos molt curts, i fer uns esquemes que ens han ajudat en la comprensió i la intensionalitat en l’objectiu que l’autor vol transmetre. Després d’aquest curs la lectura m’esperona a que sigui d’una altre manera. Moltes gràcies.

 5. He gaudit molt amb aquest curs. He descobert autors que desconeixia, i d´altres que havia llegit, ara s`han convertit en petits tresors.
  A partir d’ ara, de ben segur que treure més profit a les meves lectures.
  Moltes gràcies!!

  Assumpció

 6. Com a Enginyer, tot el que he fet a la meva vida ha estat optimitzar, concretar, fer el més eficient, tot. Una de les màximes es: “escriu el teu missatge en set paraules”, per tal que el lector tardés el mínim possible en entendre el missatge. A les presentacions, he seguit els preceptes de Cole Nusbamer Knaflic per tal d’eliminar el caos de dins elles. Però he escrit molt, molt, i he llegit molt, molt, però tot en aquests termes. M’ha agradat transmetre el missatge com si d’un compte es tractés, i ara, un cop jubilat, voldría aprendre a escriure més enllà de les 7 paraules. I t’he trobat a tu, Zeneida, bucejadora dins les profunditats del gruix de l’escriptura i capaç analitzar quina mida tenen els escrits. Es a dir tot el contrari del que he fet jo. Gràcies per guiar-me, com vas dir ahir, cal començar a escriure.

 7. Ha estat un plaer participar del curs que hem fet i poder treballar amb aquest mètode de la lectura vertical.
  Una salutació

  Judit

 8. Per mi aquestes classes, han estat com obrir un camp nou, han donat claror i sentit a les lectures fetes. Segur que ara, podré aprofitar més les obres i autors que llegiré. Gràcies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *