Zeneida Sardà

Foto web
12-firma bona

LA VOCACIÓ

Zeneida Sardà és escriptora
. Per a ella, el repte és saber jugar amb l’ordit i la trama del teixit literari per aconseguir que el lector tingui una experiència emocional. Creu que allò essencial en la creació literària és com es trenen els fils d’aquest teixit, més que no pas el tema. 
Ha fet seva la famosa frase de Flaubert:
“Vull escriure un llibre sobre res.”

Membre de la Societat Catalana d’Amics de Marcel Proust.


LA FORMACIÓ.

La Llicenciatura de Medicina, amb estudis de neurofisiologia, psicologia i psiconeurologia, permeten a Zeneida Sardà aprofundir en el coneixement de la 
conducta humana. S’interessa sobretot pels trastorns emocionals lleus, estrès, 
ansietat, tensions professionals, familiars, relacions interpersonals.

La Llicenciatura de Filologia Francesa i la Maîtrise de Lletres Modernes realitzades a França, emmarquen i donen solidesa a la seva vocació d’escriptora que es materialitza amb més d’una quinzena de llibres publicats, entre els que destaquen les vides novel.lades, una altra forma d’apropament a la persona, així com les més de 200 entrevistes realitzades a personalitats del món de la cultura catalana.

El Màster en Humanitats amplia i arrodoneix la seva formació
al aprofundir en coneixements sobre l’Obra d’Art, els Mites clàssics,
Ètica i Filosofia.

LA PROFESSIÓ

Zeneida Sardà és una entusiasta de la feina que realitza amb vocació i professionalitat.

Des de la seva doble formació científica i literària, com a metge interessada per la psiconeurologia i per la neurofisiologia, i com a filòloga i escriptora motivada pel poder de la paraula escrita, l’any 1998 comença a experimentar amb un tipus de treball mental, amè i assequible a tothom, que consisteix en perforar el que ella anomena el “gruix del teixit literari”. És per aquest motiu que posa el nom de Lectura Vertical a aquest mètode de lectura ideat personalment.

A partir de la Lectura Vertical neixen els Cursos , els Tallers literaris, i el Coaching d’Escriptura.

Zeneida Sardà imparteix:

-Cursos presencials i on-line de Lectura Vertical, Intel.ligència Emocional, Escriptura Terapéutica, Felicitat i Comunicació Escrita a la Universitat de Barcelona i en empreses de serveis: comandaments, docents, metges i infermeres d’hospital i CAPs.

Aquests cursos aporten beneficis de caràcter psicològic, emocional i de comunicació interpersonal entre els participants alhora que ajuden a millorar la seva capacitat d’expressió.

Tallers literaris  presencials i on-line a la Universitat de Barcelona i en Escoles Professionals, Cursos de Formació Continuada, Clubs de Lectura, Llibreries, Biblioteques, Centres Culturals, …

Coaching d’Escriptura  personalitzat, online.

                Els nostres compromisos

Casa EmanuelAmic