Les aficions

LES AFICIONS

El mar!

La inmensitat del mar la fa somiar. L’infinit de l’horitzó li ompla els pulmons de llibertat. Ha navegat per mars plàcids i per mars tempestuosos. S’ha capbussat en les profunditats marines descobrint paisatges insospitats. A la Zeneida li agrada seure a la sorra prop de l’onada tranquil.la. El mar d’hivern li aporta pau espiritual. El mar d’estiu, l’alegria de viure.

dansa
La dansa!
La dansa és l’expressió estètica més subtil d’un cos en moviment. És ritme i és escultura esculpida en l’espai. És música feta forma. És sensualitat i bellesa. En aquest domini del cos fet obra d’art, Zeneida hi llegeix també voluntat de superació, tenacitat de l’esforç mantingut i rigor de l’expressió formal. Estètica, passió i voluntat.
dansa
Els viatges!
Per a la Zeneida, el viatge en solitari és desig d’aventura i necessitat de mantenir l’esprit despert. Li agrada el viatge que s’improvisa dia a dia, pas a pas, a la recerca i descoberta d’altres cultures, d’altres gents, d’altres valors. Zeneida veu en el viatge un estímul per a la imaginació i un ventall obert a nous costums i nous amics que ens enriqueixen com a persona, ens fan més tolerants i més comprensius.
viatges